(iOS) Jag har laddat ner iPhone-appen men applikationen kraschar hela tiden. Vad ska jag göra?

Kontrollera först att du har laddat ner den senaste versionen (du kan se den nuvarande versionen i App Store). Om så är fallet, stäng appen helt och starta om den. Om detta inte löser problemet kan du försöka att ta bort och installera om appen, men kom ihåg att du förlorar alla dina spelframsteg om du inte har använt en Facebook-inloggning.