(Android) När jag försöker installera spelet får jag felkoden 963/907

Det här problemet kan uppstå när Play Store försöker spara delar av en nedladdad applikation på ett SD-kort.

1) Prova följande åtgärder om du har ett SD-kort på din enhet:

Gå till "Inställningar" på din Androidtelefon
Välj "SD-kort och telefonlagring"
Välj "Demontera SD-kort"

Genom att demontera SD-kortet inaktiveras alla anslutningar mellan din telefon och ditt kort, så din enhet kommer att fungera som om kortet inte är där.

2) Prova följande åtgärder om du inte har ett SD-kort på din enhet:

Gå till "Inställningar" på din Androidtelefon
Välj "Applikationer"
Gå till "Hantera applikationer" och tryck sedan på "Google Play"
Välj alternativet "Tvångsavsluta" och sedan "Rensa data"
Var medveten om att den här åtgärden kan ta bort spelets applikationsinformation (som t.ex. kontoinformation).