Obserwuj

Czy po zmianie urządzenia utracę mój postęp?

Niestety, z wyjątkiem gier umożliwiających logowanie przy pomocy Facebooka, po uruchomieniu gry na innym urządzeniu utracisz dotychczasowy postęp. Zachęcamy do korzystania z opcji logowania przy pomocy Facebooka, jeśli tyko jest ona dostępna.

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Komentarze do artykułu są zablokowane.