Volgen

(Android) Als ik het spel probeer te installeren krijg ik foutcode 963/907 te zien

Dit probleem kan zich voordoen als de Play Store probeert delen van een gedownloade applicatie op te slaan op een SD-kaart.

1) Als je een SD-kaart bevat, probeer dan de onderstaande stappen te volgen:

Ga naar "Instellingen" op je Android-toestel.
Kies "SD-kaart en opslag".
Kies "SD-kaart ontkoppelen".

Door je SD-kaart te ontkoppelen wordt de verbinding van je telefoon met de SD-kaart verbroken, dus je toestel werkt alsof er geen kaart in zit.

2) Als je toestel geen SD-kaart bevat, volg dan de onderstaande stappen:

Ga naar "Instellingen" op je Android-toestel.
Kies "Applicaties".
Ga naar mijn "Applicatiebeheer” en klik op "Google Play".
Kies "Gedwongen stoppen” en vervolgens "Gegevens verwijderen".
Let op: hierdoor kunnen applicatiegegevens van het spel verloren gaan (zoals bijvoorbeeld accountinformatie).

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.